FORUM MIESZKAŃCÓW SOKRATESA 13 (PARK & ART) WSZYSTKIE ETAPY
LIVE BOX +router - Wersja do druku

+- FORUM MIESZKAŃCÓW SOKRATESA 13 (PARK & ART) WSZYSTKIE ETAPY (http://sokratesa13.pl)
+-- Dział: FORUM DLA MIESZKAŃCÓW (http://sokratesa13.pl/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Media (http://sokratesa13.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Dział: TV, net, sat (http://sokratesa13.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Wątek: LIVE BOX +router (/showthread.php?tid=1081)



LIVE BOX +router - Adrian2305 - 03-04-2017

Witam

Wiecie może jak połączyc Liveboxa Orange z routerm TP LINK??


RE: LIVE BOX +router - KenyBDG - 03-04-2017

W jakim celu chcesz podłączyć ? 
Chcesz zwiększyć zasięg WiFi czy może chcesz całkowicie pozbyć się LB.


RE: LIVE BOX +router - Adrian2305 - 03-04-2017

Chciałbym zwiekszyc zasieg wifi, bo w sypialni wogóle mi nie chodzi.


RE: LIVE BOX +router - KenyBDG - 03-04-2017

(03-04-2017, 07:19 PM)Adrian2305 napisał(a): Chciałbym zwiekszyc zasieg wifi, bo w sypialni wogóle mi nie chodzi.

Na routerze ustaw adres IP 192.168.1.2, wyłącz na nim DHCP, następnie podłącz kabel z funboxa do portu eth nie wan, .... a i ustaw sobie takie same ssid jak na funbox